AKTUALNOSTI

Gradsko natjecanje djece i mladeži

VZG Velike Gorice u subotu 17.06.2017. s početkom u 10,00 sati organizira Gradsko natjecanje djece i mladeži. Natjecanje će se održati na terenima NK Mraclin u Mraclinu.Domaćin natjecanje je DVD Mraclin. Ukupan broj ekipa prijavljenih za natjecanje je 41 od toga po kategorijama:

1.DM - 17 ekipa

2.DŽ - 10 ekipa

3.MM - 10ekipa

4.MŽ - 4 ekipe

Raspored mladež

Raspored djeca

Raspis godina

5. KUP SV. JOSIPA RADNIKA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje poziva na vatrogasno natjecanje za djecu i mladež koje će se održati 01. svibnja 2017. godine (ponedjeljak – Praznik rada), na asfaltiranoj površini ispred društveno - vatrogasnog doma Turopolje (Park turopoljskih branitelja 1) - DJECA, odnosno na terenu Nogometnog kluba Turopolje (Kolodvorska bb) - MLADEŽ.

Više...

2. KUP “DVD-a Kosnica“

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kosnica organizira vatrogasno natjecanje 2. KUP “DVD-a Kosnica“ u nedjelju 30.04.2017. od 14 sati na betonskoj površini  kod nogometnog igrališta u Velikoj Kosnici.

Više...

23. SJEDNICA VZGVG

Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice jučer je održala svoju 23. Sjednicu. Na Sjednici je usvojen Plan rada i Financijski plan za 2017.godinu. Također skupštinari su potvrdili Prijedlog Pravilnika o utvrđivanju broja članova skupštine i prijedlog UO VZG VG o broju delegata Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice. Pravilnik je stupio na snagu 20.prosnica 2016. godine,tako da sada svaku članicu VZG VG zastupaju po (3) delegata u Skupštini VZG VG te jedan (1) delegat JVP Velika Gorica. Na kraju službenog dijela Sjednice zapovjednik VZG VG gosp. Borislav Turan u ime Vatrogasne zajednice dodijelio je Pehar najboljem natjecateljskom društvu za 2016 godinu DVD – Ribnica. Nakon radnog dijela upriličen je Domijenak za sve delegate te predsjednike, tajnike i zapovjednike naših članica na kojem su našim članicama podijeljeni prigodni pokloni. Galerija

 

IV Kup Sv. Lucije - rezultati

U subotu je održan  IV Kup Sv. Lucije pod Pokroviteljstvom Grada Velike Gorice. Ove godine okupilo se 49 vatrogasnih ekipa koje su se natjecale u četiri kategorije.

Rezultati:

MA     ŽA

MB     ŽB

SUPERKUP

IV. Kup Sv. Lucije

VZG Velike Gorice ove godine organizira IV. Kup Sv. Lucije. IV. Kup Sv. Lucije održati će se 17.prosinca 2016.godine pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice u sklopu Lucijinih dana u Gradskoj sportskoj dvorani.
Raspis i prijamni list.


20 GODINA RADA VZGVG

Dana 15. listopada 2016.godine Vatrogasna zajednica Grada Velike obilježila je 20 godina osnutka i rada. Pokrovitelj ove Obljetnice bio je naš Grad, Velika Gorica. Tom prigodom održana je Svečana sjednica u Pučkom otvorenom učilištu. Nažalost zbog lošeg vremena odgođena je Smotra i mimohod vatrogasaca i vozila naše Zajednice koja je planirana nakon Svečane sjednice. Ova sjednica bila je prigoda za potpisivanje Obnoviteljske povelje prijateljstva između Gasilske zvezde Trebnje i Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice koju su potpisali Anton Strah i Dalibor Mrakovčić. Svečanoj sjednici nazočio je gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim zamjenicima Ervinom Kolarcem i Stjepanom Kosom, dopredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice i predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček, direktor tvrtke Vatropromet Nenad Radojčić ujedno i supokrovitelj ove obljetnice.

 

Opširnije...

Državno natjecanje vatrogasne mladeži RH

24. rujna 2016.godine u Puli održavalo se Državno natjecanje vatrogasne mladeži RH. Na natjecanju su sudjelovale  i 4 ekipe iz Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice:

MM DVD-a Mraclin                

MM DVD-a Velika Buna         

MŽ DVD-a Kuče

MŽ DVD-a Ribnica

Opširnije...

Državno natjecanje za A i B ekipe

01. listopada 2016 .godine nakon Državnog natjecanja vatrogasne mladeži RH održano je Državno natjecanje za A i B ekipe. I na Državnom natjecanju za A i B  sudjelovalo je 5 ekipa iz Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice:

MB ekipa  DVD-a Ribnica              ŽB ekipa DVD-a Staro Čiče

ŽA ekipa  DVD-a Ribnica              ŽB ekipa DVD-a Ribnica

ŽB ekipa DVD-a Turopolje

 

Opširnije...

Gradsko natjecanje djece i mladeži - rezultati

U subotu 18.lipnja 2016. godine održano je Gradsko natjecanje djece i mladeži u Kučama.

Na natjecanju se natjecalo ukupno 48 ekipa; od toga 22 ekipe DM, 10 ekipa DŽ, 7 ekipa MM i 9 ekipa MŽ.

Ove godine djeca koja su osvojila prva tri mjesta idu na Županijsko natjecanje, dok mladež ove godine nema Županijskog natjecanja jer prošlogodišnji rezultati mladeži koji su u Županiji osvojili među prva tri mjesta idu na Državno natjecanje koje se održava 4. rujna u Puli.

Opširnije...

Gradsko natjecanje mladeži

VZG Velike Gorice dana 18. lipnja 2016. godine s početkom u 10,00 sati organizira Gradsko natjecanje za djecu i mladež.

Domaćin natjecanaj je DVD Kuče, te će se i samo natjecanje održati na terenima NK Turopoljca u Kučama.

Za natjecanje se prijavilo 47 ekipa, od toga 19 ekipa DJECE MUŠKE, 9 ekipa DJECE ŽENSKE, 6 ekipa MLADEŽI MUŠKE i 6 ekipa MLADEŽI ŽENSKE.

Raspored preiuzmite ovdje.

III. KUP SVETE LUCIJE

Vatrogasna zajednica grada Velike Gorice u sklopu Lucijinih dana, pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice organizira III. KUP SVETE LUCIJE u brzom spajanju usisnog voda u subotu 12. prosinca 2015. godine od 14 h u Gradskoj Sportskoj dvorani,Velika Gorica, Rakarska ulica 19.

Raspored nastupa

Više...

 

 

III. KUP SV. LUCIJE - rezultati

Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice u subotu 12.prosinca 2015. održala je III Kup Sv. Lucije pod Pokroviteljstvom Grada Velike Gorice.

Ove godine okupilo se 47 vatrogasnih ekipa koje su se natjecale u četiri kategorije.

Rezultati:

MA   MB   ŽA   ŽB   SUPERKUP

 

Posebna ponuda za sve članove DVD-a

Narodne Novine Velika Gorica ima posebnu ponudu za sve članove DVD-a u VZG Velika Gorica - popust od 10% na sav školski pribor do kraja školske godine 2015/2016.